.: THORSELLS :.
THORSELLS REKLAM - indexsidan

 

Om företaget

Thorsells Reklam är ett av de ledande företagen inom området mx-dekaler, alltså dekaler som tål lite stryk till motorcyklar inom Motocross och Enduro bl.a.
Vi har lång erfarenhet av reklam, då företaget startade 1987. Idag är vi 5 anställda som arbetar med Försäljning, Layout, Original, Printning, Laminering, Dataskärning, Montering, Screentryck m.m. Sedan 2002 producerar vi även fyrfärgsbilder i storformat. Affischer, banderoller, dekaler m.m. upp till bredd 160 cm. Vår målsättning är att leverera hög kvalitet till sunda priser, samt att hålla hög servicenivå. Vår personal är kunnig och rutinerad och vår produktionslinje är välplanerad och rationell med modern utrustning av det senaste inom området.
Vi hoppas få se dig som ny nöjd kund hos oss, och som fortsatt nöjd kund. Vi har varit med tillräckligt länge för att förstå att kunden betyder allt för oss. Därför behandlas alla lika, ingen kund är för liten för oss.
Vi har ett mycket brett urval när det gäller reklam och tillhandahåller alltid speciallösningar med god service. Affischer, banderoller, dekaler, butiksmaterial, displaysystem, mässmaterial, skyltsystem m.m.
Mer utförlig information hittar du under rubriken Sortiment.

in english, please in english, please  


Skövdevägen 6. 541 54 Skövde - Telefon 0500 - 41 07 07